zo 7 jan 2018  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. Lennart Heuvelman
Zondagsviering
Tekst(en): Jesaja 55 en Marcus 1: 1-11

Zondag 7 januari is de eerste zondag van Epifanie, het feest van de openbaring van de Heer. We lezen op deze zondag traditiegetrouw het verhaal van de doop van Jezus door Johannes de doper. We lezen het in Marcus 1: 1-11, eindigend met de stem uit de hemel: ‘Jij bent mijn geliefde zoon, in jou vind Ik vreugde.’ In het Oude Testament lezen we Jesaja 55: 1-11, beginnend met de bekende woorden: ‘Hierheen, hier is water, voor ieder die dorst heeft’. 
Allen van harte welkom en ook om na de dienst nog even te blijven, om elkaar feestelijk en hartelijk ‘heil en zegen’ voor het jaar 2018 te wensen!
Liturgie

terug

Laatste nieuws

Blog

Actie Kerkbalans 2018 Actie Kerkbalans 2018


 

 

De Diakonie helpt De Diakonie helpt

Het Naardens buurtinitiatief Het Gooi Leeft! ondersteunt met kleinschalige culturele activiteiten de zelfstandgheid van alleenstaande ouderen. De diakonie helpt mee.

lees meer »
 
Exit West Exit West

Exit West
Wat een geweldige bibliotheek is Bibliotheek Gooi en Meer toch! Goede nieuwe boeken liggen zo voor het meenemen. Waaronder deze. Wat een geweldige inkijk in het vluchtelingenbestaan. En dan in zeer aansprekende romanvorm. Je mag hem maar 1 week houden, maar dat is ook genoeg. Op 2 of 3 donkere herfstavonden onder een dekentje op de bank met dit boek. Niet 1, maar 2 of 3, want geef de inhoud ook ruimte om in jou te bezinken. De bestemmingen worden beschreven, niet de reis. Die heet hier eufemistisch een “deur”.  Je leeft mee met Nadia en Saïd en sluit het boek met goede hoop voor de mensheid en een glimlach.

VL, 9 december

 

lees meer »