di 14 november 2017

De Veste

Locatie: 
 de Veste
Tijdstip: 
 10.00 uur  - 11.00 uur

De Veste
De “Veste-vieringen” worden gehouden in een zaal naast het restaurant en er is altijd orgelbegeleiding door Gert van Mansom. De vieringen zijn om de week van 10.00 – 11.00 uur inclusief koffiedrinken. Joke Tensen organiseert
de bijeenkomsten. Mw. Schilder en ds. Lindenburg verzorgen de vieringen ongeveer afwisselend. Dinsdag 14 november wordt er Avondmaal gevierd. Bij bewoners die niet van hun kamer af kunnen maar wel graag meevieren wordt het Avondmaal op hun kamer bediend.
Ds. Véronique Lindenburg

terug
 


Laatste nieuws

Blog


De Diakonie helpt De Diakonie helpt

Het Naardens buurtinitiatief Het Gooi Leeft! ondersteunt met kleinschalige culturele activiteiten de zelfstandgheid van alleenstaande ouderen. De diakonie helpt mee.

lees meer »
 
Bezinning Bezinning


Er zijn diverse mogelijkheden tot ontmoeting en bezinning.
In verzorgingshuizen De Veste, Het Ravelijn en Zandbergen en in het Annacentrum.
Informatie bij de predikanten.
 

 
Exit West Exit West

Exit West
Wat een geweldige bibliotheek is Bibliotheek Gooi en Meer toch! Goede nieuwe boeken liggen zo voor het meenemen. Waaronder deze. Wat een geweldige inkijk in het vluchtelingenbestaan. En dan in zeer aansprekende romanvorm. Je mag hem maar 1 week houden, maar dat is ook genoeg. Op 2 of 3 donkere herfstavonden onder een dekentje op de bank met dit boek. Niet 1, maar 2 of 3, want geef de inhoud ook ruimte om in jou te bezinken. De bestemmingen worden beschreven, niet de reis. Die heet hier eufemistisch een “deur”.  Je leeft mee met Nadia en Saïd en sluit het boek met goede hoop voor de mensheid en een glimlach.

VL, 9 december

 

lees meer »