di 14 november 2017

De Veste

Locatie: 
 de Veste
Tijdstip: 
 10.00 uur  - 11.00 uur

De Veste
De “Veste-vieringen” worden gehouden in een zaal naast het restaurant en er is altijd orgelbegeleiding door Gert van Mansom. De vieringen zijn om de week van 10.00 – 11.00 uur inclusief koffiedrinken. Joke Tensen organiseert
de bijeenkomsten. Mw. Schilder en ds. Lindenburg verzorgen de vieringen ongeveer afwisselend. Dinsdag 14 november wordt er Avondmaal gevierd. Bij bewoners die niet van hun kamer af kunnen maar wel graag meevieren wordt het Avondmaal op hun kamer bediend.
Ds. Véronique Lindenburg

terug
 


Laatste nieuws

Blog

Bezinning Bezinning


Er zijn diverse mogelijkheden tot ontmoeting en bezinning.
In verzorgingshuizen De Veste, Het Ravelijn en Zandbergen en in het Annacentrum.
Informatie bij de predikanten.
 

 

Gesprekskringen Gesprekskringen

Kringen
 Zijn & Zin en de Naarder Kring.

lees meer »
 
Na Pasen..... Na Pasen.....

Na Pasen zou het leven anders kunnen zijn. Niet meer opstandig, maar opgestaan. Niet meer in lichamelijke pijn maar in een hemels lichaam. Niet meer in donker maar in licht. Zo deed de goddelijke mens Jezus het ons ooit voor.
Een bericht kan je leven veranderen. Is dit zo’n bericht? Het heeft alles in zich van nepnieuws en toch hebben veel mensen het als waar aangenomen. Velen zijn er ook creatief mee geweest. Voor de éen is het letterlijke verhaal datgene wat vreugde en leven brengt, voor de ander is het de ruimte die het verhaal biedt om zelf met God in gesprek te gaan.
Die goddelijke mens leefde het leven voor, maar niet in het schimmige of verborgene. Hij brak het dode in het leven open. Dat het nieuws van zijn opstanding ons goed mag doen.
VL, 10 april 2018 

lees meer »